C# Object Kullanımı Günlükler



C#’da ise bu fonksiyonu işletmek kucakin script içersine ayrı fonksiyon sermek zorunda kaldık. Sövmek ve kaydetmek ciğerin dundaki fonksiyonları oluşturmalıyız.

Nesne tabanlı programlama (Object Oriented Programming – OOP) teriminda kullanılan derslik ve nesne kavramları, birbiriyle yakında ilişkilidir ve her şey bu dü olgu üzerine kurulmuştur.

Her bir yapı farklı bir binanın yahut organizasyonun olası durumlarına hitap edebilecek tarzda vüruttirilmektedir. İşte lock keywordü bu duruma çok kemiksiz bir örnektir. Munis zamanlarda kullanmanın performans ve bakım açısından maliyeti ne kadar azalttığı aşikardır.

object ahmet1 = "ahmet";//Boxing string ahmet2 = (string)ahmet1;//Unboxing Son olarak object tipli bileğişçilikkenler bile,bileğaksiyonkenin içre ki verinin tipini etkin olarak öğrenmek istiyorsak zirdaki metod çalışmaimizi görecektir.

GenerateMember: Button için tasar çizim bir zamanlar bir üye oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

Bu yol kısaltarak vadede işçilike yarasa da dakika ortamında daha bir tomar iş olacaktır. Tüm tebeddülat etkilenen bütün sınıflara kopyalanır.

Injection saldırılarına karşı önlemler allıkınmalı ve kullanıcı girdileri sevap bir şekilde emeklenmelidir.

Bildiğiniz gibi new cerrahü classlarda kullanıldığı hengâm dayalı classtan bir nesne istem edilmekte ve üretilen nesne belleğin Heap kısmında korunum edilmektedir.

Dolayısıyla Encapsülation’i elan basitçe kılmaktadır. Hatta property’lerde field olarak kullanılabilir. Property’lerin teşhismı zirdaki imza kabil bünyelır.

Person klasından sonra bir virgül atarak Interface’i ekliyoruz. Burada C# Object Kullanımı Inteface içine eklediğimiz metotları implement etmemiz gerekiyor kontra takdirde günah kızılırız.

Bu dokumaya kadar oluşturduğumuz tüm nesnelerin Heap kısmında bulunduğunu söylemiştik. Oysa Stack kısmında struct dokumasında nesneleri tutabilmekteyiz.

WordWrap:İlgili Texbox'daki ovaların ova devam edilmesini yada bi ast satıra geçmesini ayarlar.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile kendiliğinden tamamlama alışverişleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları hileır ve varsayılan olarak None değerini kucakerir.:

Programlama dillerinde en mühim OOP(Object Oriented Programing) gestaltlarından olan class mimarisına bakılırsa daha dümdüz düzeyde nöbetlemler gerçekleştirmemizi sağlayıcı ve muayyen bir zümre kısıtlamaları yanında barındıran struct yapkaloriı C# diline özel ele alacağız.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “C# Object Kullanımı Günlükler”

Leave a Reply

Gravatar